Θύελλα προκάλεσε στους Έλληνες followers μία φωτογραφία με τα γλυπτά του Παρθενώνα, την οποία ανήρτησε στο Instagram η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και κόρη του «Σκαθαριού» Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στέλλα, μετά την επίσκεψή της στο Βρετανικό Μουσείο.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ «ανέβασε» τη φωτογραφία με τα γλυπτά και έγραψε από κάτω στη λεζάντα «Το Βρετανικό Μουσείο είναι το καλύτερο. Έχω πάθει εμμονή με αυτό το ανάγλυφο».
Όπως είναι φυσικό, πολλοί Έλληνες «ακόλουθοι» (followers) ΜακΚάρτνεϊ στο Instagram γέμισαν το προφίλ της με οργισμένα σχόλια και εκφράζοντας το αίτημά τους τους για την επιστροφή των γλυπτών στην Ελλάδα.
«Πρόκειται για ελληνική περιουσία. Φέρτε τα πίσω"», «Βρετανική Ληστεία... Από τους καλύτερους κλέφτες στον κόσμο...!!!!ΜΠΡΑΒΟ....», «Αυτά είναι ελληνικά, πηγαίνετε να μάθετε ιστορία και μετά βάλτε φωτογραφίες», «Κλεμμένα από την Ελλάδα» ήταν μερικά από τα δεκάδες σχόλια των χρηστών.
«Δεν νομίζω ότι είναι στην ευχέρεια της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ εάν θα επιστραφούν ή όχι! Κάντε τα παράπονά σας στο Βρετανικό μουσείο!» σχολίασαν άλλοι.



0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Γρήγορα Νέα © 2013. By vivaweb
Top