Να... θωρακίσει την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σκέφτεται ο Γιάννης Αναστασίου

Να “γεμίσει” τη μεσαία γραμμή των “πρασίνων” με τους Λαγό και Μέντες θέλει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Ολλανδό μέσο δίπλα στον Λαγό, στα αμυντικά χαφ, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο ο Ντίνας και να μεταφερθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Ζέκα.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Αναστασίου στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Καπίνο θα καθίσει κάτω απ' τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ και Νάνο. Στη μεσαία γραμμή θα χρησιμοποιήσει δύο αμυντικά χαφ, τους Λαγό και Μέντες, έχοντας λίγο πιο μπροστά τους τον Πράνιτς. Στις δύο πτέρυγες της γραμμής κρούσης θα πάρουν θέση οι Κλωναρίδης και Ζέκα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ.

Παράλληλα, ο Αναστασίου έδειξε να υπολογίζει πολύ τα στημένα του ΠΑΟΚ και γι' αυτό έκανε έξτρα προπόνηση στο συγκεκριμένο τομέα.





0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

 
Γρήγορα Νέα © 2013. By vivaweb
Top