Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ΖΩΔΙΑ για την ΤΡΙΤΗ 23/2 


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να σε βάλει σε έξοδα, προκειμένου να καλύψεις κάποιες επείγουσες ανάγκες στο σπίτι σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά εκκρεμότητα που δεν παίρνει άλλη αναβολή. Επιπλέον, αν έχεις ανοικτό ένα περιουσιακό θέμα καλείσαι να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ένα έντονο πάθος «απειλεί» να σε κυριεύσει, πριν όμως αφεθείς στη μοίρα σου, αναλογίσου μήπως δεν πρόκειται για κάτι γνήσιο αλλά για μια άσκοπη «ρεβάνς» που θέλεις να πάρεις από ένα πρόσωπο που σε πλήγωσε στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πάνω που κόντευες να την ξεχάσεις, μια παλιά έχθρα αναζωπυρώνεται, με κίνδυνο να γίνει η ζωή σου άνω-κάτω. Μπορεί ακόμη να επανακάμψει ένας πρώην συνεργάτης σου, ζητώντας να κλείσετε τους όποιους λογαριασμούς έχετε από παλιά. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία για να μπεις σε μια δυνατή σχέση, που μάλιστα συνδυάζει υλικά και συναισθηματικά πλεονεκτήματα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η ίσως να ταραχτείς από την αναβίωση μιας παλιάς υπόθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Στον επαγγελματικό τομέα σου δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μια παλιά προοπτική, που για διάφορους λόγους δεν είχε προχωρήσει αλλά τώρα είναι η... ώρα της! Επιπλέον, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον ενεργό Δία για να ρυθμίσεις οτιδήποτε αναφέρεται στο σπίτι ή την οικογένειά σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σημαντικό βοήθημα ή κληροδότημα, που θα σου λύσει τα χέρια.
Ερωτικά
Μια «επίσημη» πρόταση που θα σου γίνει φαίνεται να συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα κι αν δεν έχεις λόγους για να αρνηθείς, τότε να έχεις... βίον ανθόσπαρτον! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική ένταση κι αν δεν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, οι ευαισθησίες και οι φοβίες σου μπορεί να «σε πάρουν από κάτω». Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να
«βουτήξεις» στο παρελθόν ώστε να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες αλλά και να αναβαπτιστείς, μέσα σε κλασικές αξίες που διατηρούν ακόμη την λάμψη τους.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανακάμπτει δριμύτερο κι αν βέβαια είσαι σε μια σχέση, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις κάτι πολύ «δυνατό».

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αύξηση του εισοδήματός σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποια χρωστούμενα ή να ωφεληθείς από την οριστική ρύθμιση μιας υπόθεσης του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου ενώ μπορεί να χρειαστεί να καλύψεις οικονομικά μια ζημιά ή τις έξτρα απαιτήσεις ενός οικείου σου.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να ενοχληθείς σφόδρα από ένα πρόσωπο που διεκδικεί τον άνθρωπό σου, ίσως μάλιστα να επιδείξει και μεγάλο θράσος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μια αρχικά «αθώα» επίσκεψη μπορεί να λάβει... άλλες διαστάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως ένα άτομο από το περιβάλλον σου προσπαθεί να σε επηρεάσει και να σε αποπροσανατολίσει επαναφέροντας στο προσκήνιο μια παλιά υπόθεση, εσύ όμως καλά θα κάνεις να αφοσιωθείς στα σχέδιά σου, που μάλιστα έχουν σπουδαίες προοπτικές επιτυχίας. Επιπλέον, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου, πρόσεξε όμως μήπως φανούν και κάποιες ανεπάρκειές σου.
Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια μετακίνησή σου μπορεί να αποτελέσει το σκηνικό μιας συνάντησης με ένα άτομο με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι ίσως σου μπουν... ιδέες για μια επανασύνδεση. Παράλληλα ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να παίξει τον ρόλο του «καλοθελητή»!


ΖΥΓΟΣ
 
Γενικά
Μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος «ξαναζωντανεύει» δημιουργώντας ίσως μια αναστάτωση εκτός προγράμματος, παράλληλα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο που οι λεπτομέρειές του θα σε κυνηγούσαν για πάντα! Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ανασυγκροτηθείς ψυχικά και σωματικά, μένοντας για κάποιες ώρες μόνος/η απέναντι στον «καθρέφτη» σου.
Ερωτικά
Εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα στις σχέσεις σου, ίσως όμως αυτήν την φορά να «ζοριστείς» με μια υπόθεση που διαδραματίζεται στον χώρο της εργασίας σου, αφού η θετική σου ανταπόκριση θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα την καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει να θυμηθείς όλα τα στραβά που σου έχουν συμβεί κατά περιόδους και δεν θες και πολύ για να «φουντώσεις», παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που θα ξενίσουν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν όμως δώσεις μια πιο δημιουργική χροιά στις αναζητήσεις του παρελθόντος, είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψεις ή θα συνειδητοποιήσεις αλήθειες που έμεναν βαθιά κρυμμένες.
Ερωτικά
Φαίνεται πως φίλοι και γνωστοί εμπλέκονται στα προσωπικά σου, κάτι βέβαια που δεν θα σου αρέσει καθόλου, ιδιαίτερα αν δεις να επαναλαμβάνονται κάποιες κινήσεις, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις σου να μην ξαναγίνουν ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το επαγγελματικό σου μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, ιδιαίτερα αν «συντονιστείς» με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ενός μέλους της οικογένειας σου. Επιπλέον, δεν θα σου λείψουν οι βοήθειες από «ισχυρά» πρόσωπα, μένει να δεις όμως το πώς θα εφαρμόσεις ή θα δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, αφού δεν πρέπει να μείνεις στα λόγια και τις υποσχέσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε ευνοεί σε θέματα ακίνητης περιουσίας.
Ερωτικά
Κάτι «δυνατό» σε πολιορκεί, φαίνεται όμως να υπάρχουν και πτυχές που δεν γνωρίζεις, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου. Γενικότερα στα προσωπικά σου υπάρχει άφθονο παρασκήνιο και ουσιαστικά καλείσαι να διαλέξεις ποιον/α θα εμπιστευθείς και ποιον/α όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλοι/ες και γνωστοί/ες εμπλέκονται σε μια διαμάχη, στην οποία καλά θα κάνεις να μην ανακατευτείς, εκτός βέβαια κι αν σε αφορά άμεσα ή έχει να κάνει με την δουλειά σου. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Κρόνος στον Τοξότη σου επιβάλλει να κάνεις οτιδήποτε για να εξασφαλίσεις την απρόσκοπτη λειτουργία των πραγμάτων. Επιπλέον η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου για διάφορα ζητήματα.
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση που «καίει» έναν φίλο ή μια φίλη σου, αφήνοντας τα δικά σου θέματα στο περιθώριο. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια υπόθεση που τυπικά είχε λήξει στο παρελθόν αλλά τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να σε φέρει μπροστά σε μια «λυπηρή» πραγματικότητα, όπου θα διαπιστώσεις ότι εκείνοι/ες που θα έπρεπε να σε υποστηρίζουν, αντίθετα σε αντιμάχονται, πρόσεξε όμως μήπως με την συμπεριφορά σου χάσεις το δίκιο σου. Αν χειριστείς το θέμα σου ισορροπημένα και με σύνεση, τελικά θα πάρεις πολλούς «πόντους» και θα βγεις ωφελημένος/η, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μειώνει τις πιέσεις και σε κάνει να νιώθεις ευτυχής, ακόμη κι αν δεν έχεις τίποτα στα «χέρια» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσεις να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά της και μια ιδιαίτερη φροντίδα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά και μια προσωρινή απώλεια προσανατολισμού, αφού το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, που μπορεί να σου φαίνονται ανούσιες ή κουραστικές. Τελικά όμως δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού όλο και κάτι θα λάβεις! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε βάζει να «σκαλίσεις» το παρελθόν, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.
Ερωτικά
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να καταλήξεις οριστικά σε μια απόφαση σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Αν όμως πρόκειται για μια συνάντηση κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης σου, τότε κράτα επαφή!



0 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Γρήγορα Νέα © 2013. By vivaweb
Top